12 жовтня 2018 р.

"Волошкова країна" Анни Олєйнікової

Друзі!

Пропонуємо вам для прослуховування презентацію нотної збірки та диска «Волошкова країна» миколаївської поетеси та композитора Анни Олєйнікової, яка відбулася 11 жовтня у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького.

Анна Олєйнікова – член Національної Всеукраїнської музичної спілки, лауреат обласної культурологічної премії ім. М. Аркаса, обласного конкурсу «Джерело творчості», вчитель музики вищої категорії, голова творчого об'єднання «Горицвіт». Творчий доробок композитора включає твори різних музичних жанрів: інструментальні композиції, романси, пісні для дітей та юнацтва, естрадні та бардівські пісні, хорові твори. До нотної збірки «Волошкова країна» увійшли нові пісні Анни Олєйнікової на вірші миколаївських поетів, поетів з інших міст України, української діаспори, а також пісні на слова Тараса Шевченка.

На презентації прозвучали пісні у виконанні відомих миколаївських солістів, лауреатів міжнародних конкурсів , а також юних виконавців – учнів вокальної студії «Джерельце» при Полігонівській ЗОШ.

Немає коментарів:

Дописати коментар