11 червня 2016 р.

Павло Паштет Белянський - відомий київський блогер і письменник

Друзі!

Пропонуємо вам знайомство з цікавою особистітю. Наприкінці травня в стінах нашої бібліотеки відбулася презентація книги відомого київського блогера і письменника Павла Паштета Белянського "Я работаю на кладбище".

Цей популярний автор проводить тур презентацій Україною. В Миколаєві  Павло Паштет та його продюсер Віктор Пузанов розповіли про нову книгу – її сюжет та історію створення. "Я работаю на кладбище" є збіркою коротких замальовок з життя, заснованих виключно на реальних подіях, серед яких є смішні, сумні, в тому числі історії про війну на Сході країни.
Відточений стиль, щирість, відсутність химерності не відпускають читача і це робить книгу особливо цікавою. За короткий термін вона стала культовою та виявилася яскравою подією в культурному житті України.

На вечорі автор, його продюсер та художник-ілюстратор збірки Михайло Гутман (м. Одеса) поспілкувалися з гостями вечора, охоче відповіли на їх запитання, зачитали твори з книги. Презентація пройшла під авторську музику live! священика, талановитого поета і композитора Романа Коляди.

Немає коментарів:

Дописати коментар