2 червня 2016 р.

Миколаївська книга-2016: Вечір-акція на підтримку видання книг Юрія Крючкова

Друзі!

Під час проведення виставки місцевих видавництв «Миколаївська книга – 2016»,  21 квітня, у день історико-краєзнавчої книги, в Центральній бібліотеці  ім. М.Л. Кропивницького пройшов вечір-акція на підтримку видання книг видатного вченого, історика, краєзнавця Юрія Семеновича Крючкова, підготовлених до друку за життя професора.

«Ці книги мріяв видати літописець міста Миколаєва» – під такою назвою відбулася зустріч, на якій увагу громадськості було звернено на підготовлені, але невидані за життя дві книги Юрія Семеновича Крючкова, присвячені історії парусного суднобудування в Миколаєві і миколаївського містобудування в історико-архітектурному стилі модерну.

На зустрічі колеги та друзі Юрія Семеновича розповіли про широкий кругозір та енциклопедичні знання вченого, які дозволили йому створити дві масштабних праці, якими вчений дуже пишався і чекав виходу в світ кілька років.
Миколаївські видавці Василь Торубара і Лев Траспов представили сигнальні екземпляри видань і розказали про оголошену передплатну кампанію на книги, якими автор і видавці можуть пишатися, а місто Миколаїв прославитися.

Немає коментарів:

Дописати коментар