16 листопада 2016 р.

Згадуючи Юрія Семеновича Крючкова: вечір пам'яті на роковини

18 жовтня в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбувся вечір пам'яті Юрія Семеновича Крючкова «Три лінії життя і творчості».

Вже рік, як пішов з життя Юрій Семенович - педагог, учений, конструктор, історик, журналіст і письменник, доктор технічних наук, професор, академік АН суднобудування України, заслужений працівник культури України, член Всеукраїнської спілки письменників-мариністів, член Національної спілки журналістів України, широка і багатогранна Особистість, великий друг бібліотеки.

На зустрічі в теплій та затишній атмосфері друзі і близькі, колеги та учні, видавці і читачі - всі, кому знайоме і дороге ім'я видатного земляка, змогли доторкнутися до багатої спадщини Юрія Семеновича - згадати про його головні наукові відкриття, дослідження в галузі мистецтва і архітектури, познайомитися з його захопленнями, поговорити про улюблених літературних персонажів, дізнатися про улюблені міста і миколаївські адреси.

Дружина Юрія Семеновича, Людмила Іванівна, подякувала всім присутнім за теплу і зворушливу зустріч.

Вечір був підготовлений в партнерстві з Науковою бібліотекою Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

Немає коментарів:

Дописати коментар