25 березня 2017 р.

Літературний вечір "Серце у полоні Кармен"

У лютому Центральна міська бібліотека ім. М.Л.Кропивницького та її партнери приготували усім закоханим чудовий подарунок - літературно-мистецький вечір «Серце у полоні Кармен», який пройшов у рамках «Нобелівського поетичного циклу».
Цього разу гості отримали можливість познайомитися із надбаннями іспанської культури.
Органічне поєднання поезії й музики створило теплу атмосферу. Незмінні ведучі «Нобелівського циклу» Олександр Пронкевич та Дмитро Семчишин зробили короткий екскурс в історію іспанської любовної лірики від давніх до нових часів.
Чудові вірші Федеріко Гарсіа Лорки декламували Лоліта Каймаразова та Вікторія Куликова. Невеликий performance представили Андрій Криворучко та Дмитро Семчишин. Наталя Комарницька виконала знамениту «Besame mucho», і глядачі не змогли втриматися від підспівування.
Викладачі та вихованці дитячої музичної школи №8 під керівництвом Андрія Криворучка у складі потужного ансамблю забезпечили гарний настрій виконанням декількох відомих мелодій і піснею «A Ti A Ti» гурту «Gypsy Kings» з юною і талановитою Марією Сагайдак на вокалі.
Магічне дійство було продовжене й завершене дівчатами зі школи східного танцю «Amira», що виконали два запальні танці фламенко – візитівку Іспанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар