12 вересня 2017 р.

До Дня міста - новий цикл інтерв'ю "Миколаїв мого дитинства"

Дорогі друзі!
Готуємося святкувати 228-у річницю заснування Миколаєва!

Запрошуємо вас прослухати цикл інтерв’ю «Миколаїв мого дитинства», що містять спогади наших городян. Цикл присвячуємо Дню міста!

З початку року серед користувачів бібліотек-філій Централізованої бібліотечної системи для дорослих Миколаєва були проведені опитування. Ми ставили собі за мету з’ясувати, що саме запам’яталося нашим читачам з дитинства. Яким вони пам’ятають Миколаїв? Які в той час були вулиці, проспекти, будівлі? В якому районі міста проживали в дитинстві, в яку школу ходили?
Ми запитували, як проводили наші читачі дозвілля в ті роки? Які ігри були популярні серед малечі? Як проходили свята? Та наскільки сильно відрізняється Миколаїв їхнього дитинства від сучасного Миколаєва?

І ми отримали дуже цікаві спогади від людей різного віку!

До вашої уваги перше інтерв’ю циклу «Миколаїв мого дитинства» від Світлани Чебанової – «людини зі світлим серцем», автора флешмобу «Глобус Миколаєва». Дитячі спогади відомої художниці оповиті емоціями та описами Миколаєва 80-х – 90-х років. Світлана стверджує, що бути громадянкою нашого міста для неї велика честь!

Розмова записана співробітниками бібліотеки-філії для юнацтва.

Немає коментарів:

Дописати коментар