23 квітня 2019 р.

Миколаївська книга 2019: Природний потенціал Миколаївщини

Шановні друзі!

19 квітня в рамках XVIІ виставки «Миколаївська книга-2019» в Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького відбувся тематичний захід «Природний потенціал Миколаївщини», під час якого були представлені нові краєзнавчі видання екологічної спрямованості, видані в межах Комплексної програми охорони довкілля Миколаївської області на 2018-2020 рр.

Організаторами заходу виступили Центральна міська бібліотека ім. М. Л. Кропивницького та Міський центр екологічної інформації та культури, що діє в бібліотеці № 2, у партнерстві з управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської обласної державної адміністрації, Регіональним офісом водних ресурсів у Миколаївській області та регіональними ландшафтними парками Миколаївщини.

На презентацію були запрошені вчені-екологи, викладачі та студенти вищих навчальних закладів, позашкільних навчальних закладів, еколого-просвітницьких організацій, інших закладів екологічної інфраструктури, екологи-активісти, всі, хто небайдужий до екологічної ситуації міста та області.

Немає коментарів:

Дописати коментар