12 грудня 2019 р.

Круглий стіл «Підтримка місцевих авторів за міською комплексною програмою «Культура»

Друзі!

До вашої уваги аудіозапис круглого столу на тему «Підтримка місцевих авторів за міською комплексною програмою «Культура»: підсумки виконання бюджету 2019 року», який відбувся 11 грудня в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького.

В 2018 році за програмою «Культура» вперше було виділено бюджетні кошти на підтримку видання книг миколаївських авторів. На меті ставилась популяризація творчості місцевих літераторів, публіцистів та забезпечення більш широкого доступу городян до книжкових краєзнавчих видань через їх надходження до міських бібліотек. Цього року робота була продовжена і вдруге відбулось масштабне поповнення фондів бібліотек міста краєзнавчими новинками. Загальний наклад книг, які надійшли в бібліотечні заклади, становить 1620 примірників - це 28 назв книг на суму 274850 грн.

Круглий стіл відбувся в форматі публічного звіту. На захід були запрошені представники органів влади, миколаївські письменники, публіцисти, науковці, книговидавці, творча інтелігенція, громадськість, ЗМІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар