12 лютого 2020 р.

Відкриття виставки «Спокуса. Вибране-ІІІ»

Шановні друзі!

7 лютого 2020 року в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбулося відкриття виставки «Спокуса. Вибране-ІІІ». Це третя художня виставка циклу «Спокуса. Вибране», присвяченого 25-ій річниці творчого об’єднання «Спокуса». За чверть віку проєкт «Спокуса» об’єднав понад 500 кращих українських та зарубіжних художників, організував понад 30 пленерів, провів майже 60 виставок (переважну більшість – у Миколаєві!).

В експозиції виставки «Спокуса. Вибране-ІІІ» представлено 10 робіт дев’яти українських художників. Окремим тематичним комплексом виставки є роботи миколаївського фотомитця, засновника «Спокуси» Олександра Уса. Вернісаж виставки відбувся у форматі публічного інтервю з Олександром Усом, який розповів історію створення проєкту «Спокуса», його значимість у мистецькому середовищі, поділився маленькими і великими планами. Будь-хто охочий міг долучитися до розмови – поставити питання, поділитися враженнями тощо.

На відкритті виставки були присутні знанні люди міста - художники, фотомитці, письменники, освітяни, науковці, просвітяни, творча інтелігенція та поціновувачі мистецтва.

Немає коментарів:

Дописати коментар