7 листопада 2018 р.

Презентація книги «Перемир’я» Геннадія Молчанова

Дорогі друзі!

2 листопада 2018 року в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбулася презентація книги «Перемир’я» письменника, художника, учасника бойових дій на Сході України Геннадія Молчанова. Роман вийшов у видавництві «Іліон» за організаційної та фінансової підтримки народних депутатів Ігоря Бриченка і Тараса Креміня.

Геннадій Молчанов на початку 2015 р., коли йому було 54 роки, добровільно прийшов до військкомату, аби захищати свою Батьківщину. Його призначили у мінометну батарею 93 механізованої бригади. Після навчання Геннадій одинадцять місяців воював у Пісках. Навіть у цей важкий час, у короткі години затишшя, він робив нотатки і замальовки.

На презентації автор розповів про події, відображені у книзі, яка написана на основі пережитого під час військових подій. Героями книги стали українські бійці мінометної батареї, які цілий рік боронили селище Піски, що знаходиться в кількох кілометрах від Донецького аеропорту, і стало однією з найгарячіших точок на карті воєнних дій. В книзі йдеться про один день із життя солдата-мінометника під час перемир’я, про життя, побут та відносини між людьми на передовій.

Ведучим зустрічі виступив журналіст, волонтер Володимир Лисюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар