1 листопада 2016 р.

Презентація книги "Старина николаевская и очаковская"

Шановні друзі!

У вересні в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбулася презентація книги «Старина николаевская и очаковская» миколаївських істориків і краєзнавців Володимира Щукіна і Андрія Павлюка.

В нове краєзнавче видання увійшли як популярні, так і маловідомі документи кінця XVIII - початку XX ст. з історії міст Миколаєва та Очакова. Частина опублікованих текстів не перевидавалася ніколи і в більшості своїй є бібліографічною рідкістю. Своїми враженнями про нову книгу поділилися Ірина Гудим, у видавництві якої в 2016 році вийшла антологія, Тетяна Баранець і Микола Миколайович Нікольський - представники Центру соціальних програм компанії «РУСАЛ», за підтримки якого вона видавалася.

Приємним сюрпризом для всіх присутніх став квест-розіграш книги «Старина николаевская и очаковская», яку допомогла організувати кандидат педагогічних наук Олена Вікторівна Гаврилова.
Презентація пройшла в супроводі музичних номерів гуртка народної пісні «Зорецвіт» Миколаївського коледжу культури і мистецтв (керівник Надія Жадік).

Немає коментарів:

Дописати коментар