15 грудня 2016 р.

Презентація книги Ангеліни Кріхелі "Як кошеня Правду шукало"

13 грудня у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбулася презентація нової книги миколаївської письменниці, журналіста Ангеліни Кріхелі «Як кошеня Правду шукало». Це друга інтерактивна казка письменниці, яка призначена для сімейного читання. Видана книжка у кишеньковому форматі російською, українською та англійською мовами у видавництві «Іліон».

Під час заходу присутні переглянули буктрейлер казки, жваво поспілкувалися з автором книги та познайомились з анонсом наступних проектів. Ангеліна Кріхелі розповіла, що у майбутньому планує видати цю книгу в аудіоформаті для дітей з вадами зору. На презентації виступила перекладач книжки на англійську – викладач англійської мовної школи «Аддріан» Вероніка Писарєва. Своєю думкою про сімейне читання поділилася психолог Миколаївського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Прошутинська.

Центральна міська бібліотека ім. М. Л. Кропивницького разом з автором запросила всіх дітей міста взяти участь у фестивалі плакатів та малюнків за казкою А. Кріхелі - «Яким я бачу кошеня і його друзів», який триватиме до 31 січня 2017 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар