14 вересня 2019 р.

Капсула часу Миколаєва від Андрія Шинкаренка

Шановні друзі!

12 вересня, до 230-річчя Миколаєва, в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбулася презентація книги Андрія Шинкаренка «Капсула времени Николаева». Захід було присвячено 15-річчю інтернет-порталу «Николаевский БазарЪ».

Книга «Капсула времени Николаева» – це дебют відомого миколаївського краєзнавця, ініціатора створення і керівника інтернет-проекту «Николаевский Базар» та форуму «Скамейка» Андрія Шинкаренка. Друковане краєзнавче дослідження стало результатом копіткої 15-річної праці. На сторінках книги автор представив історію Миколаєва через призму цікавих і маловідомих фактів та документів. Видання багато проілюстроване унікальними світлинами, документами з приватних колекцій та архівів. Публікацію про миколаївський трамвай Андрій доповнив зображеннями трамвайних талонів з власної колекції краєзнавчих старожитностей.

Книга «Капсула времени Николаева» вийшла у 2019 році у видавництві Ірини Гудим. Друк книги було завершено 21 серпня 2019 року о 13:20, разом з тим була закладена реальна капсула часу (послання нащадкам) представниками інтернет-проекту «Николаевский Базаръ» і міським головою Олександром Сєнкевичем на Соборній площі Миколаєва. В "капсулі часу" помістили різні речі, пов'язані з історією Миколаєва: значки, медалі, карта міста початку XX століття, документи.

Всі охочі мали можливість придбали збірку з автографом від автора.

Немає коментарів:

Дописати коментар