8 жовтня 2019 р.

Творча зустріч з Геннадієм Молчановим

Друзі!

До вашої уваги аудіозапис творчої зустрічі з художником Геннадієм Молчановим з нагоди відкриття його персональної виставки картин «Емоція», яка відбулася 4 жовтня в Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького. Ведучий заходу – журналіст і волонтер Володимир Лисюк – вів теплу бесіду зі своїм другом-митцем: про життя, світогляд і різні грані його таланту.

Геннадій Анатолійович Молчанов – миколаївський прозаїк, журналіст, художник, учасник бойових дій на Сході України. Уперше за тривалий час він презентував у Миколаєві персональну виставку живопису – 20 портретів, виконаних у різний час в улюбленій техніці олійного живопису. Серед портретованих – рідні й близькі люди: син і донька художника, кохана дружина, воєнні побратими Олександр Терещенко і Сергій Веремеєнко «Фартовий», художник Дмитро Молдованов, директорка миколаївського видавництва «Іліон» Анна Румянцева тощо. Особливе місце на виставці посідає портрет поета, перекладача, лауреата Шевченківської премії Дмитра Креміня, наданий з приватної колекції його родини.

Друзі й поціновувачі творчості Геннадія Молчанова привітали його з відкриттям експозиції і побажали нових творчих успіхів. А митець подарував свій автопортрет бібліотечному літературному музею.

Немає коментарів:

Дописати коментар