14 грудня 2019 р.

Ювілейний вечір «Говорить і показує Миколаїв!»

Шановні друзі!

Пропонуємо до прослуховування аудіоверсію ювілейного вечора «Говорить і показує Миколаїв!», приуроченого до 90-річчя миколаївського радіо та 60-річчя миколаївського телебачення. Захід відбувся в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького 13 грудня.

Це була зустріч колишніх колег, старих друзів зі своїми слухачами і глядачами. Ведуча заходу - заслужений журналіст України Інга Хоржевська, розповіла про шлях миколаївського телебачення та радіо від державного до суспільного, про людей, які працювали на миколаївському телебаченні й радіо і творили його історію.

На вечорі демонструвалися кінохроніка історії радіо та телебачення, унікальна кінохроніка 1961 року, яку оцифрували в межах проєкту Державного архіву Миколаївської області та Українського культурного фонду "Історія Миколаївської області 60-70-х рр. ХХ століття в кіно- та фотодокументах".

Цікавим доповненням ювілейного вечора стала предметно-документальна експозиція, яка демонструє розвиток і становлення миколаївського телебачення і радіомовлення, розповідає про цікаві події і людей. На виставці можна було ознайомитись з рідкісними документами, світлинами, книгами, картинами з особистих архівів працівників телерадіокомпанії, телевізійним обладнанням минулого століття: студійними радіомікрофонами, радіоточками, магнітофонами, звуковими пультами тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар